Hvem er jeg?

Ansigtet bag Niah Design

Mit navn er Nicole, og jeg startede Niah Design i starten af 2020.

Siden jeg var helt lille har jeg været meget kreativ og har både tegnet, syet, klippet, klistret og alt derimellem. I fritidsklubben var jeg altid at finde i krea-værkstedet, og på efterskolen gik jeg på Design-linjen. Jeg har sågar boet i England i 10 mdr., hvor jeg gik på en lokal high school på linjen ‘Art and Design’. Jeg er aldrig vokset fra at være kreativ, men mine kreative interesser har skiftet over tid, og jeg har derfor arbejdet med mange forskellige materialer på mange forskellige måder.

Jeg bruger stadig meget tid på alt det kreative, og jeg elsker at bruge mine hænder. Jeg synes det er fantastisk når andre kan blive inspireret af de ting jeg laver, til selv at gå i gang med deres egne kreative projekter.

Jeg har altid været fascineret af hækling, men det er først for nogle år siden at jeg lærte at hækle. Jeg startede med at hækle fordi jeg skulle flytte hjemmefra, og gerne ville have en stak hæklede klude klar til netop dette. De første klude blev ikke de kønneste i verden, men jeg øvede mig, og de blev da også pænere og pænere over tid. Da min stak med klude var færdig og klar til at flytte hjemmefra, så kastede jeg mig endelig ud at hækle figurer, og det blev jeg helt grebet af! Derefter blev listen med projekter jeg bare skulle lave kun længere, og lige siden er det meste af min kreative tid brugt på hækling. Man kan vidst roligt sige at jeg er blevet vild med hækling! Hver gang der er et ledigt minut, så kan jeg da liiige nå at hækle et par masker

Den passion for hækling, som kun har vokset sig større over årene, har jeg besluttet at jeg vil arbejde for at gøre til min levevej. Det vil jeg gøre ved at lave hækleopskrifter, både gratis og til salg, samt sælge det garn og tilbehør der skal bruges. Og det er netop derfor jeg har startet denne webshop – fordi jeg håber at jeg kan inspirere dig til selv at være kreativ.

Jeg er virkelig taknemmelig for alle som er med til at støtte min forretning. Hvis jeg kunne ville jeg give jer alle sammen en krammer! Det er fantastisk at opleve hvordan der kan blive støttet op om en lille forretning som min.

Så tak fordi du kigger rundt på min hjemmeside! Og god fornøjelse med dine kreative projekter!

Kærlige hækle-hilsner fra
Nicole Hedegaard