Handelsbetingelser

Bestilling

www.niah.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på www.niah.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i “varekurven”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af varekurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Eventuelle ekstra betalinger for fx fragt og betalingskortgebyrer vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.

Når du er klar til at bestille, klikker du på “Vis varekurv”, hvor du kan ændre ordren, indtaste rabatkode og vælge leveringsmetode. Derefter klikker du på “Gå til kassen” indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform, hvis ikke du har gjort dette i varekurven.

Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Betal”. Herefter går din ordre videre til www.niah.dk, hvor den vil bliver håndteret hurtigst muligt.

Betaling

Privatkunder kan betale hos os via NETS Danmark med kreditkort; Visa, Mastercard, Meastro og MobilePay eller benytte afbetaling via ViaBill.

Beløbet hæves først på din konto når varen afsendes.

Betalingsforbindelse

Ringkjøbing Landbobank
Reg. nr.: 7670
Kontonr.: 7659761

Ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af din bestilling.

Du modtager endnu en mail når din ordre er gennemført.

Har du købt virtuelle varer (hækleopskrifter) vil der være et link i mailen hvor du kan hente opskriften. Dette link åbner kun opskriften, men downloader den ikke. Du skal derfor sørge for at downloade filen indefor 20 dage. Hækleopskrifter som ikke er downloadet indenfor for tidsfristen gensendes ikke.

Har du problemer med at finde disse mails anbefaler vi at du tjekker din spam-mappe, ellers er du velkommen til at kontakte os.

Generelt om rabatkoder

Rabatkoden kan kun benyttes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter, medmindre andet er angivet. Rabatkoden kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges til køb af gavekort. Rabatkoden kan kun benyttes til køb fra www.niah.dk. Rabatkoden gælder kun privatkunder (på nær hvis andet er nævnt). Rabatkoden skal indtastet i rabatkodefeltet i varekurven eller kassen. Leveringsomkostninger pålægges.

Levering

Priserne på levering er som følger:
Levering til PostNord pakkeshop: 39 kr. inkl. moms – gratis ved køb over 499 kr.
Levering med PostNord med omdeling (hjemmelevering): 64 kr. inkl. moms

Leveringstid

Leveringstiden er 1-3 dage medmindre andet er angivet ved den enkelte varer.

Virtuelle varer

Virtuelle varer (hækleopskrifter o.lign.) sendes naturligvis ikke i en fysisk pakke eller brev, og der er derfor ingen leveringsomkostninger forbundet med køb af disse varer alene.
Der bliver tilsendt et link til download via mail indenfor kort tid efter ordren er gennemført.

Fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos www.niah.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. 

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  3. Virtuelle varer, som er tilsendt forbrugeren via mail eller anden digital platform kan ikke fortrydes, når den er downloadet.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Pakke ikke afhentet i pakkeshop

Hvis din pakke ikke bliver afhentet indenfor tidsfristen i pakkeshoppen, bliver pakken automatisk sendt retur til os. Når pakken er kommet retur til os refunderes dit køb, med undtagelse af returneringsomkostninger/returfragt, og det betragtes som fortrudt køb. Beløbet skal seneste være refunderet efter 14 dage, men i de fleste tilfælde bliver beløbet refunderet indenfor 3 hverdage efter pakken er ankommet til os.

Hvis du ønsker at pakken skal fremsendes igen, skal du kontakte os og meddele dette, inden ordren er refunderet – i dette tilfælde skal du selv betale for at få ordren sendt igen.

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Niah Design v. Nicole Hedegaard
Fabrikvej 19B
8800 Viborg

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. 

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt dit køb.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Dokumentation for dit køb samt returformular

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, følgesedlen eller anden dokumentation for dit køb.

Derudover skal du vedlægge en udfyldt returformular, som du finder her, hvis det ikke er alle varer i ordren du ønsker at returnere.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage, med undtagelse af eventuelle returneringsomkostninger/returfragt som er betalt af os (dette er tilfældet hvis vi fremsender returlabel). Hvis du selv køber returfragten, vil du få hele beløbet refunderet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, med undtagelse af eventuelle returneringsomkostninger/returfragt, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi 
•    du reelt har taget varen i brug, 
•    den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, 
•    du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

Bemærk også at virtuelle varer ikke kan fortrydes, og man kan derfor ikke modtage en tilbagebetaling af disse, hvis produktet er downloadet.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kontakt os når du opdager fejlen

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. 

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til niahdesign.nicole@gmail.com.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. 

Varen der skal sendes retur, skal sendes til:
Niah Design v. Nicole Hedegaard
Fabrikvej 19B
8800 Viborg

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Brug gerne vores reklamationsskema, som du kan downloade her.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 200,00 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Persondata

For at kunne handle på www.niah.dk skal du som minimum oplyse:

•   Navn
•   Adresse 
•   E-mailadresse
•   Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Niah Design via e-mail: niahdesign.nicole@gmail.com

Cookies

Ved at benytte www.niah.dk  accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Handelsbetingelser for www.niah.dk er senest opdateret d. 5. januar 2024.