Testhæklere

Kunne du tænke dig at blive testhækler for Niah Design?

Hvis du kunne tænke dig at blive testhækler for Niah Design, så udfyld formularen herunder og tryk send når du er færdig.

Som testhækler for Niah Design får man en rabatkode når man er færdig med at testhækle som giver 20% rabat på alle varer i webshoppen som tak for hjælpen. Man får en ny rabatkode for hver opskrift man testhækler hvis man tester flere i tidens løb. Og så får man naturligvis også den færdige udgave af den opskrift man har testhæklet.
Som testhækler skal man selv betale for materialerne til projektet, men man får naturligvis rabat hvis man køber dem her på niah.dk. Man skal altid bruge det samme garn som i opskriften (med undtagelse af bomuld 8/4, der er det lige meget hvilket mærke du bruger), samt det samme tilbehør som der er brugt i opskriften. Man bestemmer selv hvilke farver man hækler projektet i.

Intet i denne formular er bindende. Hvis man bliver spurgt om man vil testhækle en hækleopskrift kan man altid takke nej til at testhækle den, hvis man f.eks. ikke har tid eller ikke har lyst til at teste den specifikke opskrift.

Det er ikke alle der vil blive kontaktet efterfølgende, men hvis jeg har et projekt som jeg tænker kunne være relevant for dig at testhækle, ud fra hvad du har udfyldt i formularen, så kontakter jeg dig.

Hvis du ikke har en instagram-profil, facebookside eller andet hvor jeg kan se dine hæklerier, så vil du muligvis blive spurgt efter nogle billeder på noget af det du før har hæklet.

Gratis hækleopskrifter testhækles ikke.

Det er ikke et krav at man har testhæklet før.
Kryds gerne flere af.
Her kan du skrive hvis det f.eks. særligt er ting til små piger/drenge eller andet du helst vil testhækle.
F.eks. en facebook-gruppe, på Pinterest eller andet.
Skriv noget om hvem du er, hvor lang tid du har hæklet, hvad du kan lide at hækle, hvorfor du hækler osv.